Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ СПИРАЧКИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ СПИРАЧКИ

КАТО СЪМ НА НИСКА ПРЕДАВКА НЯМА ПРОБЛЕМ НО КАТО СЪМ НА НУЛЕВА,ЧЕТВЪРТА ИЛИ ПЕТА ПЕДАЛА ПРОПАДА И ЛОВИ МНОГО НИСКО .СПОРЕД ВАС СПИРАЧНАТА ПОМПА ЛИ Е ЗА СМЯНА

я ми обясни какво общо имат предавките и спирачките

защото събота се почива и неделя съм свпбоден
    показа че можеш да пишеш на кирилица мисля че не е трудно да продължиш
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

И АЗ ТОВА СЕ ПИТАМ НО Е ФАКТ ПРИ ПО ВИСОКИ ОБОРОТИ ДЪРЖИ А ПРИ ПО НИСКИ НЕ

Comment

aaa ami tuka veche stava duma za servo usilvatel be ili spukan markuch kam nego
        shtoto na 4 - 5 predavka i na nuleva ne spirala ???, pochanh da migam na parcali napravo???

ааа еми тука вече става дума за серво усилвател бе или спукан маркуч към него
        защото на 4-5 предавка и нулева не спирала???, почнах да мигам на парцали направо???

услужливо преведено от HF HPE
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

най-вероятно проблема е в спирачната помпа или както е по-правилно главен спирачен цилиндър

единият вариант е нов за 40 - 50 лева или ремонт(смяна на всички гумички) последният път ми струваше 19 лева
          ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

ремонт, ако не е надран самият цилиндър, ако минаваш на ремонт - задължително да се веде целендъра, щото ще се вкараш директно в двоен разход.
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

да де то това се подразбира

но нещо напоследък никаде не съм видял да продават само гумички които струват левчета и сам можеш да си ги смениш
              та ми се наложи да го закарам на ул. "Антим l", при настев
              ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

вчера обиколих почти навсякаде но никои няма гумички такаче ми се наложи да купя спирачната помпа но под 65 лева не намерих

Comment

оказа се че е клапанчето на хидравликата 16лева и съм на старта

Comment

Ремонт на спирачни/хидравлични системи знам да правят на две места. Едното е от ботев като свиеш по симеон първата в дясно. Баща и син са маисторите. Гумички имат всякакви. Правил съм при тях цилиндърче на съединителя и спирачна помпа. Внимателно само с таткото че си пада нервак. Сина му е голям пич ..

Comment

второто

Пропуснал съм да кажа второто .. На площада в княжево. Питате за бай Кольо помпата. Има и някви други гейове дето се занимават с същото на тоя площад но ми се струват ненадеждни .. Смяна на гумички на главен спирачен цилиндър е 12 кинта ..

Comment

Working...
                      X